Dzień 11

 


Z wizytą na kuchni. 

Poznaliśmy podstawowe techniki kulinarne, dowiedzieliśmy się o tradycyjnych włoskich produktach wykorzystywanych w kuchni do przyrządzania potraw.

Przeprowadziliśmy wywiad z kucharzem.

Zgromadziliśmy materiał fotograficzny, z którego powstanie prezentacja multimedialna.

Działania nasze doskonaliły umiejętność pracy w grupie, rozwijanie umiejętności cyfrowych, umiejętność tworzenia prezentacji oraz doskonaliły język angielski. 


Our aim was to learn as much as possible about Italian cuisine. We watched the chefs preparing dishes and listened to the storytelling about prepared dishes.


We interviewed one of the chefs who told us about his job. He gave us the recipe for his signature dish.


We took photos which will be used in the presentation.


At the end of the day we realised  that we had improved our communication skills in English. Moreover, while editing the video materiał we acquired a lot of digital skills.


Numer projektu: 2024-1-PL01-KA121-SCH-000212547

 





































Popularne posty z tego bloga

Organizacja wyjazdu Erasmus+ Włochy 2025